3 tipy, jak vylepšit organizaci koupelny

1. Dejte věcem místo 

Vaše koupelna prokoukne, když všechny věci přehledně uspořádáte. K tomu vám poslouží větší organizéry nebo košíky či organizéry na kosmetiku, se kterými získáte o věcech přehled a zároveň prostor stylově doplníte. 

Tip pro váš prostor: Aby se vám kosmetické potřeby nemíchaly, každý člen domácnosti může mít na své věci vlastní organizér.

Věci, které potřebujete mít hned po ruce, jako jsou ručníky, šampony nebo zubní kartáčky, uspořádáte pomocí praktických držáků a poliček k umyvadlu, toaletě nebo do sprchy. Mezi nejoblíbenější patří poličky a háčky se systémem Bestlock, které k povrchu připevníte jednoduše bez vrtání.

Doporučujeme: Závěsný set poliček do sprchy, se kterým ve sprše budete mít po ruce vše potřebné. Součástí jsou praktické přepážky a háčky na žiletku či mycí žínky. Snadno si nastavíte výšku poliček podle potřeby.

 

2. Dopřejte si elegantní úklid

Koše na čisté prádlo vám usnadní přenášení a skladování prádla při praní a žehlení, které tak nebude nikde překážet. Koše na špinavé prádlo schovají všechno, co nemá být vidět, a zároveň podtrhnou styl vaší koupelny. Vybírejte mezi koši kovovými, textilními, plastovými.

Elegantní může být i příslušenství k WC, jako jsou držáky na toaletní papír nebo WC štětky, které pomáhají udržovat koupelnu čistou. 

Doporučujeme: Ocelový koš na prádlo s vnitřním bavlněným vakem, pomocí kterého můžete pohodlně manipulovat s použitým prádlem. 

Pokud už vašim spotřebičům odzvonilo, zkuste se poohlédnout po nových. Jednak budou uspornější, a jedna budou vypadat rozhodně dobře. Například sušičky prádla nebo pračky můžete koupit buď v kameném obchodě, nebo se poohlédnout po těch nejlepších sušičkách na internetu


3. Vsaďte na chytré pomocníky

Kosmetická zrcátka s osvětlením vám bez ohledu na denní dobu dopřejí precizní nalíčení. Abyste v koupelně ušetřili prostor, můžete zrcátko připevnit ke zdi a vysunout ho jen tehdy, když budete potřebovat. Není třeba spoléhat na zrcadlo pod světlem, zrcátko s osvětlením umístíte kamkoliv. 

Prostor ušetříte i s dávkovači mýdla na zeď, které se snadno plní i čistí. Dávkovače mýdla Simplehuman zanechají díky efektivnímu systému dávkování mýdla okolí umyvadla či sprchy čisté, bez stop zaschlého mýdla. Chytré bezdotykové dávkovače dokonale reprezentují elegantní koupelnu.             

Doporučujeme: Kosmetické zrcátko s LED osvětlením, které snadno připevníte na zeď tak, aby se v něm shlédla celá rodina. Zrcátko simuluje přirozené denní světlo, a tak dopřává dokonalé nalíčení.

 

Všechny výrobky se snadno přizpůsobí vašemu prostoru, a tak vytěží maximum z každého koutu vaší koupelny.

TIP na závěr: Věděli jste, že existují úsporné sprchové hlavice, které šetří spotřebu vody a tím padem i spotřebu energie pro ohřev? Vybírat z takových hlavic můžete u mnoha předních českých prodejců koupelnového vybavení. 

Potřebujete s organizací koupelny poradit? Zavolejte nám nebo napište, každý den od 9 do 21 hod. Rádi vám pomůžeme!

 

 

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.